Personlig træning | Optimal Træning

Personlig træning

Vi arbejder sammen for at opnå målene

Vi skal sammen kigge på, hvordan vi kan knække den dårlige kurve, som kan være de vaner du har problemer med at ryste fra dig i din hverdag. Det kan eksempelvis være overspisning eller fristelser af søde sager. Herpå skal vi opbygge et værn imod disse fristelser. Du skal lære at arbejde med at skabe et stærkt indre værn, som holder dig fra at handle på dårlige vaner. Det handler om at kunne se sine problemer frem for at blive fanget af sine problemer. Hvis du kan se det mønstre udefra og observere dine uhensigtsmæssige tanker, så vil du opleve, at du faktisk ikke bliver styret af dine tanker og tackler dem fra starten. 

Med mig som personlig træner, vil jeg skabe et overblik over din hverdag. Dertil kigger jegogså dybt ind i de faktorer, som påvirker dine resultater. Det kan eksempelvis være mønstre, som du skal lære at lægge fra dig. Heldigvis findes der behandlingsmuligheder og løsninger til de problemer, som du oplever i hverdagen. 

Vores plan og min mission

Opsætning af individuelt forløb
Vi finder sammen ud af hvad der skal til, for at du kan nå dine mål. Samtidig får vi fastlagt hvad der er den mest optimale måde for dig at træne på.

Opfølgning på dit forløb
Hele vejen igennem forløbet vil jeg være der for dig og sørge for at følge op på hvordan det går. Udnytter du dine træninger optimalt eller er der noget der skal justeres.

Hvad skal der ske bagefter
Når vi to slipper hinanden, vil jeg gøre dig klar til at stå på egne ben med din fremtidige træning, og selvfølgelig er du altid velkommen til at kontakte mig igen.

Få en gratis målsætningssamtale