Udendørs holdtræning | Optimal Træning

Outdoor holdtræning i Høng

Om træningen og holdende

Min outdoor er planlagt så alle kan være med. Du har selv mulighed at regulere belastningen, så timen bliver lige som du ønsker det.

Et par punkter om træningen:
– Jeg arbejder primært på tid, også kaldet tabata-træning.
– Mit fokus er på styrke, kondition og mobilitetstræning.
– Vi bruger primært de ting vi lige har ved hånden, samt egen kropsvægt. Dog kan vi også bruge f.eks.  paller, dæk, kettlebells, slambold, reb osv., så træningen bliver så varieret som muligt.


Jeg elsker at udfordre mit outdoor hold og få dem til at gå helt ud til kanten – det gør jeg primært for at vise dem, at de kan meget mere end de selv tror.
En god outdoor time, er for mig en time, hvor vi har arbejdet med teknik, føler os udfordret, og går fra timen med et kæmpe smil på læben. Motionen skal være sjov, give øget selvtillid og selvfølgelig sved på panden.

Gode grunde til at hoppe med

Her er mine 4 gode grunde til at du skal hoppe i dit outdoor træningstøj og blive en del af vores træningsfællesskab i Høng.

Rigtig mange jeg snakker med omkring holdtræning, siger hurtigt, at det ikke er noget for dem. Mange siger at de ikke føler sig dygtige nok, til at være på et hold. Når jeg spørger ind til det, handler det for mange om ikke at ville blive til grin. De vil ikke stå forrest, for hvad nu hvis de ikke kan nogle bestemte øvelser og hvad nu hvis de slet ikke kan følge med i det hurtige tempo, som de tror timen har – Nej, så hellere blive hjemme.

Når jeg spørger dem om de har prøvet holdtræning før, svarer næsten alle, at det har de ikke – og heldigvis for det. For så kan jeg fortælle dem, at alle starter hver sit sted, på hver sit niveau og med helt individuelle mål. Men fælles for dem alle på mine hold er, at de først og fremmest kommer for at få et smil på læben, sved på panden og for at tage del i det stærke fællesskab, som mine hold har. Jeg har, som instruktør, for en del hold efterhånden, set hvilken drivkraft der kan være i et sådan fællesskab. Når først alle føler sig trygge, så finder holdet sammen og giver den gas i en grad, som kun hold kan.
Derfor ønsker jeg, at du giver dig selv muligheden, for at prøve outdoor træning.

Nedenstående er nogle af de værdier, som jeg værdsætter og går meget op i, at indplante på alle mine hold:

1.   Det skal være sjovt
Dette er måske det vigtigste punkt. Fundamentet for mine hold er, at det skal være sjovt og trygt. Det er træning i øjenhøjde og for alle, der har lyst til at udfordre sig selv. Vi har god musik og sammen med glade deltagere, så kan humøret ikke andet end at være højt! Tiden går hurtigt, når man har det sjovt 

2.   Det skal være motiverende
Mine holdtræninger er en grobund for gode og sunde relationer, som både inspirerer og motiverer begge parter. Du giver den helt naturligt lidt mere gas,  når du ikke længere bare træner som et individ, men er en del af mit hold og kan mærke den gode energi. Det går lige i både dit hjerte og hjerne og smitter af på både dit humør og din motivation.

Du vil også opleve, at jeg vil hjælpe dig med, at presse dig selv lidt ekstra. Jeg vil altid forsøge at give dig en god grund til at holde ud lidt længere, på tidspunkter hvor du normalt ville have stoppet, hvis du trænede alene.

3.   Du slipper for selv at skulle finde strukturen
 Som en del af mit hold, sparer du sig selv for en masse overvejelser, over hvordan og hvorledes. Du behøver ikke tænke over hvilke øvelser der er rigtige for dig, hvor mange og hvilken rækkefølge. Du skal bare møde op med godt humør og gå-på-mod, så står jeg for resten. Så kan du bruge tiden på at mærke din krop arbejde og grine med de andre deltager på holdet.

4.   Det skjulte ansvar.
Når du træner på et hold, forpligter du dig helt automatisk mere, end hvis du blot trænede selv. Du får flere grunde til at dukke op, selv de gange hvor du egentlig helst vil ligge på sofaen. Du føler hurtigt et ansvar for dine holdkammerater og det gør dig bedre istand til at nå dine træningsmål

Bliv ringet op af Tom